Switch To Mobile Version

Beautytip: Bobbi Brown getinte dagcrème

Ook zo’n last van een bleke huid? Vast wel. Met deze SPF 25 Tinted Moisturizing Balm zeg je ‘doei’ tegen Twilight taferelen.

Tijdens een beautypresentatie in Amsterdam ontmoette ik de meisjes van Bobbi Brown. Een van de dames zweerde bij de dagcrème van Bobbi Brown, ‘Ik kan niet meer zonder’, zei ze. Ik klaagde dat ik altijd zo’n bleke huid heb in de winter en ‘t niet zo heb op foundation. Ze raadde me deze verzorgende getinte crème aan van Bobbi Brown.

En gelijk had ze. Dit productje is een aanwinst voor je toilettas. Geen last meer van oneffenheden, een gezond kleurtje, heeft aangename geur en geeft je een natural glow.

Nu voel me ik me verplicht je deze beautytip ook aan te raden. Goed spul verdient aandacht, nietwaar? Probeer ‘m ook maar eens. Verkrijgbaar in acht tinten bij De Bijenkorf. (Laat me je niet betrappen aan een ongezond zonnebank bezoekje!)

Bobbi Brown SPF 25 Tinted Moisturizing Balm, €55,00

9 reacties tot nu toe

 • Ik heb ook een tinted moisturizer, maar dan met spf 15 en in een zwarte tube. Ik zweer bij veel producten van Bobbi Brown, maar die getinte moisturizer is ook een van mijn favorieten. Dagcreme heb ik ook, maar dan zonder kleurtje. Anywhoz, ik hou ook van Bobbi Brown, ben het helemaal eens met Jamie!

  Comment door serberry, December 28, 2010 om 9:23 pm
 • Ik ben deze feestdagen losgegaan op mijn bronzing. Na een een hevige griepje kan ik zoiets wel gebruiken. Alleen jammer dat hij zo prijzig is.

  Xoxo Lo

  Comment door Lo, December 28, 2010 om 10:40 pm
 • Jammer dat het zo duur is. Zonnebank is goedkoper :)

  Comment door Stefanie, December 28, 2010 om 11:03 pm
 • Haha maar super slecht voor je huid!

  Comment door jamievalerie, December 28, 2010 om 11:07 pm
 • Vet tof, maar de zomer komt er toch al weer gauw aan! (ik kan niet wachten!)

  Comment door Paula, December 29, 2010 om 11:55 am
 • Naast superslecht voor je huid ook echt UGLY i like it naturel!!! Zelf kan ik wel tegen foundation en volstaat een klein laagje dream matte mousse (l’oreal tint 040 fawn) vlak na het opsmeren van mijn dagcreme (al jaren zwitsal)

  Comment door Lotte, December 29, 2010 om 12:01 pm
 • Kijk dat zijn nog eens goede tips, thanks! Ben al tijdje op zoek naar zo’n heerlijk smeerseltje, had er ook eentje van Chanel gezien: de hydramax active teinte….lijkt mij ook lekker! Dus ik ga ze even vergelijken!

  Comment door Daphne, December 29, 2010 om 12:33 pm
 • Voor hoeveel ml?

  Comment door Laura, December 29, 2010 om 7:47 pm
 • Volgens mij is dat vet goed spul!
  Damn, waarom is Amsterdam zo ver hier vandaan!

  Comment door Paula, December 29, 2010 om 9:53 pm

Plaats een reactie