Switch To Mobile Version

Jamiesblog bestaat 1 jaar! Win H&M badkamer set!

Mijn plekje op het web bestaat 1 jaar en deze hele week pak ik uit met fijne prijzen. Vandaag met Hennes & Mauritz. Je maakt kans op een badkamerset uit de H&M Home collectie. Meedoen!

We weten allemaal dat je bij H&M moet zijn om je garderobe flink aan te vullen. Maar ook voor de trendy huismussen onder ons heeft Hennes & Mauritz genoeg eyecandy. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze gestippelde badkamerset? Daar krijgt je badkamer zeker weten een flinke fashion boost van.

Ik mag ‘t setje weggeven. Word jij de gelukkige? Daar kom je snel genoeg achter! Beantwoord de onderstaande prijsvraag en stuur je antwoord onder vermelding van H&M badkamerset naar prijsvraag@jamiesblog.nl. En wie weet douche jij binnenkort in stijl! (Vergeet niet je adresgegevens te vermelden.)

Welke modehuis verzorgde dit jaar een prachtige collectie voor H&M?
A Chanel
B Lanvin
C Balmain

*Deze actie loopt tot 17 december 2010

Bekijk ook de maandagactie, dinsdagactie, woensdagactie, donderdagactie , vrijdagactie en zaterdagactie!


Bookmark and Share

6 reacties tot nu toe

 • Leuk Jaim! Aangezien ik mijn badkamer moet delen sla ik deze prijsvraag over! Liefs

  Comment door Mannie, December 1, 2010 om 9:10 am
 • Super leuk!!

  Comment door Y., December 1, 2010 om 9:14 am
 • Trendy! Ik heb meegedaan!

  Comment door Kim, December 1, 2010 om 3:46 pm
 • Oehh vind de set helemaal leuk! Beetje jammer dat mijn moeder hem niet goedkeurde dus zal de prijsvraag maar overlaten aan anderen..

  Comment door Mariska, December 1, 2010 om 6:06 pm
 • Wat een leuke set, maar deze moet ik helaas aan mij voorbij laten gaan aangezien ik de baskamer deel met mijn ouders en broer..

  Comment door Florianne, December 1, 2010 om 6:39 pm
 • Love :) <3

  http://www.thebrunetteshake.com

  Comment door Hillary, December 1, 2010 om 9:29 pm

Plaats een reactie