Switch To Mobile Version

Verliefd op Alain

Weet je wat ik nou zo’n leuk spreekwoord vind? Dat ene, over oude liefdes die niet roesten. Zeker in mijn geval, want mijn eerste liefde, Alain, is weer van mij.

Zo gingen we een half jaar geleden uit elkaar. Zo hebben we elkaar weer gevonden. En dat voelt me toch een partij lekker én compleet. Want Alain is warm, lief, gek, grappig, mooi en gestoord. Een knul waar ik ’s avonds graag tegenaan lig.

Wat een vies geslijm. En dan te bedenken dat hij op het moment van dit schrijven schoon genoeg van me heeft. Zit hij eindelijk aan zijn Whopper kaas zonder uitjes na een vermoeiende werkdag en een avondje intensief kickboksen, zadel ik hem op met allerlei beautyverslagen.

Ik vertel zoal over mijn drukke (pers)dag bij o.a. Marlies Dekkers en French Connection – waar een kittig crèmekleurig jurkje echt mijn naam riep. Om mijn fantastische lunchafspraak bij Rituals niet te vergeten. Een meeting die zo op gang was dat het totaal uitliep. Gezelligheid en professionaliteit kennen geen grenzen. Snel door naar fashion PR bureau Spice PR, waar een prachtige collectie hing van Iris van Herpen. Halsoverkop naar de Beauty Awards. Ook dat levert het een en ander op als we kijken naar een goede verhaallijnnen. Bijvoorbeeld, Nikkie Plessen die het hele gebeuren presenteerde. Je weet wel, die presentatrice met dat fraaie figuur en goede haar. Bovendien ratel ik maar door, dit keer over de beeldschone schoenen van hoofdredacteur Cosmopolitan, Claudia Straatmans. Toen ik ook nog eens wilde beginnen over mijn mooie bestelling bij schoenenparadijs Cafe Moda remde hij me. ‘Het is mooi geweest. Ik ga douchen.’

Hij had genoeg van al mijn shit. Gewoon zo, bam. Begrijpelijk, want zo’n kerel als de mijne houdt meer van stoere Champions League akkefietjes. Of dat er een nieuwe Audi op de markt is. Als ik rondsnuffel binnen mijn branche kan ik ‘m hooguit met Zara herennieuws blij maken, maar andere mode – en beauty- anekdotes wil Alain maar met mate horen.

Hoewel ik nu vastzit in een overenthousiaste bui en onafgemaakte verhalen stel ik het zeer op prijs. Want hoeveel procent man zou hij zijn als hij er diep op in gaat? Als hij, bij wijze van, zou vragen: ‘Oh, Iris van Herpen? Waren de United Nude enkellaarzen a la Alexander McQueen ook in de showroom te zien? Niet?! Jammer! Maar wel die blitse jurk bezaaid met gouden accenten? Wauw zeg!’ Dat moeten we niet hebben. Met mijn Alain zit het wel snor. Het is een gezonde knaap met duidelijke grenzen.

Maar na een uur belt hij me op om terug te krabbelen. Lichte excuses en iets in de trant van: ‘Al die fashion dingetjes werden me teveel. Dat begrijp je toch wel?’ En dan smelt ik. Want zo is mijn Alain. Stoer maar op het juiste moment een schatje, eerlijk, oprecht, attent en een keeper. Ik laat die gozer nooit meer gaan.

23 reacties tot nu toe

 • Alain is een held! En Alain mag trots zijn met een dame als jou! En jij met een hunk als hem! En ik ben fan van jullie als koppel!

  Comment door Johanski, November 2, 2010 om 11:55 pm
 • Ik hou ervan hoeveel jullie van elkaar houden…

  Comment door Eddie, November 3, 2010 om 12:08 am
 • Hmmm… waarom hoor ik tijdens het lezen ‘Love is in the air’ op de achtergrond…?

  P.S. Jullie zijn een tof setje, hoor! ;-)
  Love it!!!

  Comment door Dali, November 3, 2010 om 12:43 am
 • Hmmm…Waarom hoor ik het tijdens het lezen het deuntje van ‘Love is in the air’…?

  P.S. Jullie zijn een goed setje, hoor! ;-)

  Comment door Dali, November 3, 2010 om 5:47 am
 • Leuk om te horen dat jullie weer samen zijn.. Geniet van elkaar en wensen jullie succes en al het geluk, (wat een geslijm haha)!

  Xx

  Comment door joyce, November 3, 2010 om 8:38 am
 • Ah wat lief! Het is je gegund Jaimie! X

  Comment door Mannie, November 3, 2010 om 9:22 am
 • Lucky girl :-)

  Comment door Npoelie, November 3, 2010 om 2:11 pm
 • Yaaay! Keep it this way.

  Comment door Stefanie, November 3, 2010 om 5:44 pm
 • Jeej, leuk! Let love rule.. Geniet ervan

  Comment door Lotte, November 3, 2010 om 6:42 pm
 • Nou dat heeft dan zoals aangegeven 6mnd geduurd! Toch maar niet zonder elkaar? Jullie zijn echt een heel leuk stel, maak er wat leuks van!

  X.

  Comment door Niecy, November 3, 2010 om 10:12 pm
 • Nou dat heeft dan zoals aangegeven 6mnd geduurd! Toch maar niet zonder elkaar? Jullie zijn echt een heel leuk stel, maak er (weer) wat leuks van!

  X.

  Comment door Niecy, November 3, 2010 om 10:12 pm
 • Klinkt als het perfecte koppel… :-)

  Comment door Linda, November 3, 2010 om 11:06 pm
 • HAHAH, ‘al die fashion dingetjes werden me even te veel’. Ik overlaad mijn vriendje er ook altijd mee, dus je bent niet de enige ;)

  Comment door this chick's got style, November 4, 2010 om 10:52 am
 • Yeahhhhhh, mijn schoonzusje is weer terug!!

  J.

  Comment door Josh, November 5, 2010 om 12:52 am
 • @ Josh Yeahhhh!!!! Glad to be back!!!!

  Comment door jamievalerie, November 7, 2010 om 6:14 pm
 • @ Yara Hahahaha erg is dat he?!

  Comment door jamievalerie, November 7, 2010 om 6:15 pm
 • Super lief allemaal, dank jullie wel!!!!

  Liefs,
  Jamie

  Comment door jamievalerie, November 7, 2010 om 6:15 pm
 • Heeft Alain een broer?

  Comment door Birgit, November 8, 2010 om 1:44 pm
 • @ Birgit Haha ja twee zelfs!

  Comment door jamievalerie, November 8, 2010 om 8:21 pm
 • HOMIES! All you need is love..

  Comment door Marc, November 8, 2010 om 10:58 pm
 • aaah <3 wens jullie veel geluk!

  Comment door Suzanne, November 16, 2010 om 5:52 pm
 • Awhhh!, jullie zijn echt cute samen.

  Comment door Rachel, December 14, 2010 om 8:11 pm
 • Moet weer vaker jouw blogs lezen! Veels te interessant!!!

  Comment door Kim, January 20, 2011 om 5:14 pm

Plaats een reactie