Switch To Mobile Version

Dennis Storm: 'Ik wil geen kinderen'

Dennis Storm, 25 jaar jong dat-ie is, heeft het goed voor elkaar. De presentator is de koning van BNN, reist heel de wereld af en heeft genoeg vrouwelijk schoon dat wel een afspraakje met hem zou willen. De Storm, zoals de kerel zichzelf noemt, is niet alleen de koning van televisie, maar komt op het strand ook prima uit de voeten. Helemaal niet gek, want Dennis is geboren en getogen in Den Haag. Storm is nog steeds tot over zijn oren verliefd op zijn geboortestad. Zo verliefd zelfs, dat hij zijn huis opgeeft in Amsterdam om terug te keren naar de kust.

Over zijn tijd in Den Haag praten we. ‘Heb je ook zo’n heerlijk Haags accent?’ ‘Ja’, vertelt hij, ‘maar dat ga ik nu echt niet doen.’ Maar dat niet alleen, Dennis vertelt openhartig over zijn liefdesleven dat soms vergelijkbaar is met een rasecht filmmoment. Hoe zit dat nu? En waar zou Den zijn grote liefde mee naartoe nemen? En niet geheel onbelangrijk: hoe was de presentator als kleine strandbanjer? Dat en meer dus, in mijn interview met Dennis Storm. Weliswaar een tweedelig interview, want we hadden elkaar veel te melden. Deel 1 waarin ik De Storm ondervraag en deel 2 waar we de rollen omdraaien.

Hij kwam binnen. Roze blosjes op zijn wangen en een rode puntmuts. Zo’n muts klinkt misschien niet sexy, maar dat was het wel. “Ben ik te laat?”, vraagt hij. “Nee hoor, precies op tijd.” “Gelukkig, want ik hou niet van te laat komen.” Na aanvankelijk keurig non-alcoholische dranken te bestellen, geven we ons uiteindelijk toch over aan een drupje alcohol. Hij una cerveza en ik witte wijn. “Salut (woord overgenomen van Dennis)!”, zeg ik. “Wist je dat je de glazen elkaar eigenlijk niet mogen raken?”

“Alles wat met Spuiten en Slikken te maken heeft, wil ik het vandaag niet over hebben. Het waren negen seizoenen en het is alweer twee jaar geleden. Het is vervelend als men er op door blijft gaan.”

ALS IK HEEL EERLIJK BEN: IK HEB HET NOOIT BEKEKEN.

“Helemaal niet erg, je mist weinig.”

“Momenteel doe ik het programma 3 op reis. Het mooiste programma dat er is! Als ik geen reisprogramma zou hebben, zou ik niet bij televisie werken.”

Ranking the stars was een grote cliché show. Drie afleveringen leuk, maar daarna niet meer. Ik was de jongste en zat er al vanaf het tweede seizoen in. Op een gegeven moment ging het alleen nog maar daarover. Dat ik zogenaamd jong was, veel neukte en al mijn geld opmaakte aan drugs. En dat acht weken lang.”

“Men denkt vaak dat ik boos ben. Schijnbaar kijk ik vaak zo, terwijl ik hartstikke blij ben. Waarschijnlijk doen mijn hoge jukbeenderen lijken of ik boos ben.”

“Als ik geen presentator zou zijn, denk ik dat ik nog op het strand zou werken. Ik ben op mijn twaalfde begonnen als strandstoelensleper en runde uiteindelijk met twee vrienden de tent. Met z’n drieën waren we manager. Dat was mijn laatste baan voor TMF.”

“Tot mijn zestiende heb ik gevoetbald. Totdat alles gescheurd en verbrijzeld was wat je maar kon bedenken. Het is niet dat een droom in duigen viel, want die droom had ik sinds mijn veertiende niet meer. Ik hou van sport. Als ik meer tijd had zou ik absoluut meer doen. Bijvoorbeeld een half jaar lang fitnessen. Gewoon omdat er dan echt een gast voor je staat! Als je Arie Boomsma ziet, dan staat er een soort muur voor je, een stuk beton. Dat zou ik wel willen.”

“Een vakantie met één van mijn beste vrienden. We gingen naar Thailand, waar ik een hele mooie vrouw heb ontmoet. Ze kwam uit Spanje. Voor het eerst in dat jaar was ik echt een keer vrij en dat voelde lekker.”

DIE MOOIE VROUW, DAARMEE IS HET NIETS GEWORDEN?

“Zij was toen eenendertig en vond het leeftijdverschil een probleem. Toen ik dat eenmaal uit haar hoofd had gepraat vond ze het prima. Ze kwam uit Spanje, maar woonde in Bankok voor haar beroep als correspondente. Ze zou in Madrid zijn en vroeg of ik langs wilde komen. Natuurlijk wilde ik dat! Alleen ben ik die avond ervoor toch uitgegaan en dat liep helemaal uit de hand. Ik miste mijn vlucht. Ze was Spaans furieus! Woest. Ze heeft toen het contact verbroken en zelfs een ander nummer genomen. Zoiets moet je blijkbaar niet flikken. Sowieso bij geen enkele vrouw, maar zeker niet bij een Spaanse.”

ZIT JE ERMEE?

“Nee. Ik vond het jammer, maar ik zie haar toevallig volgende maand! Ze gaat naar Zuid-Afrika en vliegt via Amsterdam. Ik ben benieuwd.”

“Ik ben er zelf ook niet achter wie ik ben. Ik denk betrouwbaar. Voor mijn vrienden ben ik een hele goede vriend. Voor mijn vriendin – als ik die zou hebben – minder, maar voor mijn vrienden ga ik echt door het vuur.”

“Ik ben heel vergeetachtig. Er zijn gewoon vakanties die ik compleet kwijt ben. Heel irritant vind ik dat, het stoort me echt. Mijn moeder zegt ook vaak dat ik iets gedaan heb. Bijvoorbeeld uit mijn puberjaren, maar die gebeurtenissen zijn in mijn geheugen volledig verdwenen.”

VERGEET JE OOK DINGEN OP KORTE TERMIJN, AFSPRAKEN?

“Nee die vergeet ik nooit. Ik heb geen agenda, alles zit in mijn hoofd. Alleen op mijn Apple noteer soms wat in de agenda, daar kijk ik ’s ochtends naar en dan weet ik alles voor de hele dag.”

ONZE AFSPRAAK STOND ER OOK IN?

“Nee jij stond er niet in. Die afspraak heb ik gewoon onthouden.”

GOED BEZIG.

“Dat zoveel vrouwen heet van mij worden? Dat is onzin! Gelul. Het is alleen maar omdat je op televisie komt. Neem Jackie’s Bachelor List. Stel dat je de bekenden eruit pikt, hun beroep weglaat, ze plaatst tussen vijfhonderd andere willekeurige mannen van bouwvakker tot advocaat en ze vervolgens zou laten beoordelen door Zwitserse vrouwen, dan staan echt niet dezelfde mannen in die lijst. Het komt gewoon door je werk.”

“Mijn grote liefde zou ik meenemen naar Komodo, een eilandje in Indonesië. Na een lange reis kom je uiteindelijk terecht op dit speciale eiland waar de ‘draken’ tevoorschijn komen. De Komodovaranen. Dat zijn levensgrote hagedissen die mensen opeten.”

…DAAR NEEM JIJ JE GROTE LIEFDE MEE NAARTOE?

“Ja! Het is heel mooi en echt een avontuur. Je bent daar bijna alleen. Er zijn bovendien prachtige witte stranden. Ik denk dat het een mooie test voor je relatie is. Want in principe ben je met z’n tweeën, alleen op de wereld.”

“Ik heb dat heel lang kut gevonden. Echt zwaar kut. Tot op een dag een vriend tegen me zei: ‘Misschien had je wel een broer die echt een eikel was. Familie heb je niet voor het kiezen, vrienden wel.’ Toen heb ik me er bij neergelegd. Ik zie mijn beste vrienden wel echt als broers. Dat weten ze ook.”

WANNEER ZIT JE ER HET MEESTE MEE?

“Als ik erover nadenk dat wanneer de natuur doet wat ze moet doen, dan gaan mijn ouders eerder dood dan ik. En dan? Bij die gedachte raakte ik wel eens in paniek. Een vriend van mij heeft veel broers en zussen waar hij niet blij mee is. Maar hij heeft ze wel! Bijvoorbeeld met kerst is hij niet ’t enige kind. Alleen zijn maakt je wel sterker.”

“Dat zal ik niet geweest zijn. Later werd ik denk ik wel stout, maar als kleintje niet. Ik woonde vroeger in de Duinen en ben opgegroeid met het strand om me heen. Altijd bezig dus met boomhutten bouwen, water en dat soort dingen.”

EEN ECHT BUITENMANNETJE DUS?

“Ja heel erg. Er zijn ook kinderprogramma’s waar ik nog nóóit van gehoord heb. Dan komt men met: ja dat is een blauw beest met een slurf. Nooit gezien! Ik keek naar De Smurfen, De Snorkels en Telekids.”

WICKIE DE VIKING?

“Iedereen had het altijd maar over Wickie. Nooit gezien haha. Nooit!”

“Een vrouw moet stoer zijn en niet al te moeilijk doen. Als ik iets heb gedaan wat bij haar niet in de smaak valt, moet ze dat gewoon zeggen. Eerlijk zijn. Ik dacht eerst snel verliefd te worden, maar ik heb verliefd zijn al die tijd verward met leuk vinden. Ik werd eens verliefd op een collega, maar dat werkte niet. Ze was bezet en weet tot de dag van vandaag niet dat ik een oogje op haar had. Toen ik op het punt stond te vertellen wat ik voor haar voelde, onderbrak ze mij met de boodschap dat ze ook nieuws had. ‘Ik ga trouwen’, zei ze. ‘Oh gefeliciteerd!’ antwoordde ik. Ze vroeg nog wat ik wilde vertellen. ‘Niks’, zei ik.”

Of Dennis nog vragen aan mij had…

Jamie: “Mannen, vind ik echt heel interessant.”
Dennis: “Waarom heb je dan een fashionblog?”
Jamie: “Dat valt mee hoor. De nieuwtjes gaan vaak over fashion, maar bijvoorbeeld mijn wekelijkse column gaat vaak over liefde en mannen.”

Jamie: “Redacteur, maar dat ben ik eigenlijk al. Ik heb een passie voor bladen. Hoe geweldig? Een eigen boekje, helemaal voor jezelf, tussen de twee en vijf euro.”
Dennis: “Voor welk blad zou je willen werken?”
Jamie: “Op een dag voor LINDA., omdat het zo’n mooi blad is. Voordat ik aan mijn studie begon heb ik lang getwijfeld om vormgever te worden, maar ben toch de schrijfkant op gegaan. Ik zal dus altijd wel getriggerd raken door fraaie vormgeving, wat bij LINDA. het geval is.”
Dennis: “Ik vond het ook een mooi blad, totdat ik er laatst aan mee moest werken. Ik moest zo een rare broek aan. Een broek waar mijn vader het gras nog niet in maait. Om het maar niet te hebben over de schoenen. Ze wilden ook graag dat ik zonder shirt naast Remy Bojanski, de zwarte Arie Boomsma, moest poseren. Dat wilde ik liever niet. Sowieso niet zonder shirt, en al helemaal niet naast een boom van een kerel als Remy. Je legt ook geen biefstuk naast en stukje stront. Maar jij wil dus ooit bij LINDA. werken, niet liever de JAMIE.?”
Jamie: “Haha, dat zou leuk zijn ja.”

Jamie: “Kleur of model?”
Dennis: “Model.”
Jamie: “Al heel lang. Soms varieer ik met lengtes of gooi ik er een pony in, maar ongeveer dit kapsel heb ik al vanaf m’n zeventiende.”
Dennis: “Hoe vind je het haar van Rachel uit Friends?”
Jamie: “Wat is daarmee?”
Dennis: “Nou, toen zij plots met dat kapsel kwam, dacht ik echt woow!”
Jamie: “Ja, dat was een populair kapsel. Iedereen wilde het nabootsen!”

Jamie: “Als een vrouw te lang achter een man aanloopt. Heb het zelf vaak genoeg gedaan, maar vind het niet kunnen. Ik ben namelijk eerder de jager, dan dat ik vind dat een man voor mij moet vechten. Als dan na mijn jacht blijkt dat de liefde helemaal niet wederzijds is, kan ik er te lang op door gaan. Dat is heel lelijk.”
Dennis: “Maar waarom doe je het dan?”
Jamie: “Kan ik niks aan doen. Zo zit ik in elkaar denk ik.”
Dennis: “En wat als het andersom is? Als een man het bij jou doet? Als ik jou mee uit vraag, je zegt nee en de volgende dag stuur ik je een bos bloemen, is het dan ook triest?”
Jamie: “Nee, da’s best lief, maar als een overvloed aan aandacht of teveel lieve woordjes aanhoudt, haak ik af.”
Dennis: “Dus een man mag niet te lief zijn.”
Jamie: Precies! Ik weet dat het heel lief is, maar ik trek altijd toe naar bad boys.”

Jamie: “Gemengde gevoelens. Het is onzin en niets meer dan een commerciële dag. Maar aan de andere kant, als mijn vriendje me op Valentijnsdag compleet vergeet – al is het maar een kaartje of een taartje – dan vind ik dat heel stiekem toch wel jammer.”
Dennis: “Maar het is toch veel leuker als hij het op 6 februari doet?”
Jamie: “Dat heeft ook iets. Wat vind jij van Valentijnsdag?”
Dennis: “Gewoon niet doen. Is niet nodig.”
Jamie: “Krijg je veel?”
Dennis: Ik zou het niet weten. Ik lees de post die bij BNN binnenkomt niet. Er was eens een brief gekomen van een jongetje dat heel erg ziek was. Hij zou niet doodgaan of iets dergelijks, maar hij kon het huis niet uit, verschrikkelijk. Er werd gevraagd of ik op zijn verjaardagsfeestje wilde komen. Ik wilde het niet, maar heb me heel lang schuldig gevoeld. Dus vanaf dat moment heb ik gezegd: positief of negatief, ik wil het niet lezen.

Jamie: “Lees je dingen over jezelf?”
Dennis: “Nee. Tv recensies, meer niet.”
Jamie: “Heb je je wel eens druk gemaakt over een bericht over jou dat in de media verscheen?”
Dennis: “Nou niet druk…”
Jamie: “Was je nou helemaal naakt voor die fotoshoot die all over Google is?”
Dennis: “Ja. Ik vind het juist irritant dat al die Nederlandse vrouwen anderhalve ton krijgen om naakt te poseren, en dan zie je geen poes! Wat is dat?! Dus ik zei: als ik het doe, wil ik het wel goed doen. Iedere man heeft een lul, dus daar deed ik niet moeilijk over. Maar wel irritant is dat in interviews naar boven kwam dat ik mezelf lekker vind, terwijl ik het voor de grap heb gedaan voor ’t programma Try Before You Die. De Telegraaf en RTL Boulevard hebben er ook een handje van om dingen op te blazen die niet nieuwswaardig zijn. Zoals Sascha Visser – aardige gozer, daar niet van – die zijn haar eraf had gehaald. Of dat ik op Doutzen Kroes ‘val’.”
Jamie: “Wat vind je van Take Me Out?”
Dennis: “Verschrikkelijk! Ik vind dat Eddy Zoey het fantastisch doet, maar ik zou het nooit kunnen. Ik zou voor geen miljoen per jaar Take Me Out presenteren. Al die domme wijven! Te dom om de gemiddelde rekensom uit hun hoofd uit te rekenen en daar moet jij dan mee aan de slag. Je hebt bepaalde kapsalonnen in Den Haag, in de Schilderswijk. Nou, de meesten die daar werken, staan bij Take Me Out.”

Jamie: “Ik denk dat beiden gelukkig maken. Nooit kinderen is een vreselijke gedachte, maar nooit de ware vinden is voor mij als liefdespersoon geen optie. Dus als ik moét kiezen, kies ik voor de ware.”
Dennis: “Ik ook. Ik wil geen kinderen. Mijn moeder vindt het vreselijk als ik dat roep. Zij zou me het liefst verbieden om het met condoom te doen, zo graag wil ze oma worden!”
Jamie: “Ik hou ook niet van kids, maar ik ben ervan overtuigd dat ik mijn eigen kinderen te gek ga vinden.”
Dennis: “Ik vind ze ook niet leuk! Er kan zoveel gebeuren: stel dat je kind niet leuk is!”

Jamie: “Ben je bang om oud te worden?”
Dennis: “Nee, dat lijkt me leuk. Ik word liever oud, dan dat ik morgen al dood ga.”


Bookmark and Share

23 reacties tot nu toe

 • Aaaaw leuk!

  Comment door Stefanie, October 17, 2010 om 12:59 am
 • Ongelofelijk wat jij allemaal uit die knappe bekende kerels krijgt, dat krijgt de gemiddelde redacteur van een professioneel blad niet voor elkaar! Als jij een eigen blad zou hebben, zou ik er zeker weten een abonnement op nemen! Volgende keer Arie Boomsma, of Timor is ook niet verkeerd natuurlijk ;)!

  Comment door Chloe, October 17, 2010 om 10:50 am
 • Echt.. WAT een super interview! Heel goed gedaan!

  Comment door Mariska, October 17, 2010 om 11:02 am
 • Good job, Jaim!
  Weer lekker scherp en funny! Kortom, LOVE IT!

  Comment door Dali, October 17, 2010 om 11:52 am
 • Onwijs mooi geschreven meid ^^,
  Vaak heb ik juist bij intervieuws dat ik afzwak na 2 min. te hebben gelezen. Maar dit blijft me boeien!
  Goede keuze kwa vragen :)

  X

  Comment door MissCashmere, October 17, 2010 om 12:57 pm
 • Like your style!
  Weer een geweldig interview.

  Comment door Feli, October 17, 2010 om 1:52 pm
 • Leuk interview weer Jamie! Heb altijd al een crush on Dennis gehad haha…

  xoxo
  Leonie

  Comment door Leo, October 17, 2010 om 6:38 pm
 • Echt een super leuk interview, heb je goed gedaan!
  XXX

  Comment door Roos, October 17, 2010 om 6:59 pm
 • Mooi geschreven hoor. GOed interview!

  Comment door Haar, October 17, 2010 om 8:45 pm
 • Aaaaah! Wat is die Dennis toch een schatje!
  Er zit wat in dat iedereen hem knap vindt doordat hij op tv is, maar ik vind hem sowieso leuk! Ookal zou hij Putjesschepper zijn, zo’n gozer zou ik noooooooit laten lopen!

  Comment door Cynthia, October 18, 2010 om 12:20 pm
 • Krijg meteen een ander beeld van hem! Hij verwoordt bepaalde dingen heel goed, helder!

  Leuk interview!

  Greetz

  Comment door Poelie, October 18, 2010 om 4:04 pm
 • Corectie: jij verwoordt het goed :-) Leuk en boeiend geschreven!

  Comment door Poelie, October 18, 2010 om 4:05 pm
 • Leuk om te lezen. Hierna heb ik een beeld van Dennis, voornamelijk dat het een slim joch is. Keep it up Jaimie!

  Comment door Anonymous, October 18, 2010 om 4:24 pm
 • Hij is weer top! I’d marry Dennis!!

  xoxo, Sara

  Comment door Sara, October 18, 2010 om 5:14 pm
 • Super leuk interview en ik vind je nieuwe header ook erg mooi.

  Comment door Manon, October 18, 2010 om 9:02 pm
 • Superleuk wat hij allemaal zegt!

  Comment door Jen, October 19, 2010 om 9:26 am
 • Hey…ik lees dat hij tegen jou zei een eigen blad JAMIE…ik had je dit ookal een keer gezegd een eigen blad te nemen….haha…dus over een paar jaar ligt JAMIE in de schappen….bivoorkeur een blad voor mannen en vrouwen…. :)

  Comment door RaouL, October 19, 2010 om 6:35 pm
 • Wat een superleuk interview!
  Ik vind Dennis echt supeer!
  En wat leuk hoe jij dat interview doet, dat hij ook wat aan jou kan vragen enz.

  Comment door Rachel, October 20, 2010 om 9:11 pm
 • Wel een leukerd die Dennis…Als ie voor mij zou zitten zou ik ook stotteren en vage antwoorden geven,denk ik ;-)

  Comment door mijnietgezien, October 20, 2010 om 11:45 pm
 • Hij is zooo lekker

  Comment door J, November 14, 2010 om 1:19 pm
 • Leuk interview!

  Comment door Femke, December 9, 2010 om 8:52 am
 • Super leuk interview in ook mooi geschreven

  Comment door Kamel, February 24, 2013 om 11:55 pm
 • Super cool

  Comment door Noor, October 19, 2013 om 5:14 pm

Plaats een reactie