Switch To Mobile Version

Spaanse winkelketen Zara opent op 4 juni een filiaal in Stadshart Amstelveen.

Zara opent in Amstelveen

Over goed nieuws gesproken. De Spaanse winkelketen Zara opent op 4 juni (vandaag!) een filiaal in Stadshart Amstelveen.

Het filiaal is ruim 2000 vierkante meter groot en telt maar liefst twee verdiepingen. Voortaan zijn populaire steden binnen de Randstad als Amsterdam, Rotterdam en Almere niet meer je enige optie om dat ene jurkje of colbertje te vinden. Bij een uitverkocht kledingstuk sjees je zo naar Amstelveen! Bovendien is Stadshart Amstelveen overdekt.

Zara vertaalt catwalk trends naar draagbare en betaalbare fashion. De winkelketen bestaat sinds 1975 en werd opgericht door de Spanjaard Amancio Ortega. Naar mijn mening is Zara een van de beste shops in Nederland. Dat is dan ook duidelijk te merken aan de inhoud van mijn kledingkast.

1 reactie tot nu toe

  • In Eindhoven heb je ook een grote ZARA
    ben daar echt altijd te vinden
    I LOVE ZARA

    Comment door Nagina, June 5, 2010 om 8:15 pm

Plaats een reactie