Switch To Mobile Version

Jennifer Lopez brengt een nieuw parfum op de markt genaamd Love and Glamour.

Jennifer Lopez lanceert nieuw parfum

Zodra er nieuws is rondom mijn grote vriendin Jennifer Lopez, meld ik dat graag. De actrice brengt een nieuw parfum op de markt, Love and Glamour.

De nieuwe geur van La Lopez is in Amerika ongeveer vanaf november in de winkels te verkrijgen. De vorm van de fles staat voor een moderne versie van vrouwelijkheid en moet een vrouw voorstellen in een avondjurk.

Love and Glamour is een geur die bestaat uit een mengesel is van Italiaanse mandarijnen, guave, nectarine, waterlelie, kokosnoot, amber en nog meer zoet spul.

Onlangs bracht de actrice nog de frisse geur Blue Glow by Jlo op de markt.

3 reacties tot nu toe

 • Ik dacht ik doe het maar even hier, wist niet waar het anders zou moeten. Als ik het goed heb gelezen stop je binnenkort bij Grazia. Superjammer! Nou liep ik laatst rond te surfen, zelf ook op zoek naar een nieuw interessant baantje, en kwam ik dit tegen: http://www.fashionunited.nl/option,com_jobline/Itemid,66/task,view/id,8906/
  Moest meteen aan jou denken. Hoop dat het iets voor jou is. En als je al iets hebt dan misschien aanbevelen bij een vriendin?

  Comment door Esmee, June 6, 2010 om 1:16 am
 • Hi Esmee, wat een leuke vacature en lief dat je meedenkt! Het is echter een stage en daar ben ik nu wel klaar mee haha. Nogmaals thanks!

  XX
  Jamie

  Comment door jamievalerie, June 6, 2010 om 1:47 pm
 • Alle Top Geuren voor 15€ en als je lid word van onze club krijg je nog eens 33% korting.
  Voor meer info kan je terecht op http://www.maybeparfum.be
  Inschrijving is Gratis

  Mvg

  Maybeparfum.be

  Comment door Tom, June 18, 2010 om 7:06 am

Plaats een reactie