Switch To Mobile Version

Fashion feestje: Style Night at Closed

Alleen al bij de fraaie uitnodiging en bij het zien van het Jackie logo leek het me vrij duidelijk dat ik de Style Night in de Closed shop zou bijwonen.

Omdat ik vorig jaar nog voor Jackie Magazine heb gewerkt, was het enig om de Jackies weer te zien. Meteen bij binnenkomst liep ik Eva, nu hoofdredactrice Jackie, tegen het lijf. Ze zag er fantastisch uit in een Closed outfit en op een stel hoge hakken. “Meid wat ben je kort”, zei ze. Inderdaad, ik was de dwerg van de avond. Volgende keer peins ik er niet over om sneakers aan te trekken naar een fashion feestje. En zeker niet onder een leopard coat.

De Closed shop zit aan de Wolvenstraat in het bekende 9 straatjes gebied van Amsterdam. Een fijne winkel met mooie belichting en natuurlijk leuke spullen.

Het merk begon oorspronkelijk als jeanslabel in de jaren tachtig, maar heeft zich ondertussen geprofileerd tot een ‘total look brand’ en voorziet je dus niet alleen van bijzondere spijkerbroeken, maar voorziet je van jas tot blouse. The total package dus.

Closed oogt dagelijks en basic, maar door de fijn afgewerkte kleding en details straalt het merk enige luxe uit. Het voornamelijk jeans label beschrijft zich als “sophisticated casualwear”. Niet voor niets was heel Amsterdam Zuid te bekennen op het feestje. Ook GTST kanjers Tanja Jess en Liza Sips (zie foto) neusden rond in de shop.

Onder het genot van een sterke Cosmopolitan – die ik overigens niet heb genomen – en een beeldige muffin was het een korte, maar geslaagde avond. Een avond waarbij het fashion team van Jackie Magazine tips & tricks gaven wat betreft het vinden van de juiste jeans bij elk figuur.

www.closed.com

Plaats een reactie