Switch To Mobile Version

Ken je vriend

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat ik mijn aandacht vestigde op een beeldschone meid, die tegenover mij zat in klas Bladen Maken.

Ik was gefascineerd door haar prachtige krullen, sexy stem, spontaniteit en gevoel voor mode. We volgden slechts één vak samen, maar telkens als ik haar zag bleef ik staren naar haar fraaie voorkomen. Zou het komen doordat ze exact het type is waar mijn vriend op valt? Ik heb weliswaar negen van de tien keer gestijld haar, maar vriendlief is toch echt fan van krullen. Bovendien houdt hij wel van een zelfverzekerde vrouw, inclusief een zwoele stem én ronde vormen. De hartjes zouden spontaan in zijn ogen verschijnen.

Die informatie moest gedeeld worden. Ik tikte mijn beste vriendin aan om haar ervan op de hoogte te stellen. “Zie je dat meisje daar?” “Ja”, antwoordde ze. “Alain mag haar dus nooit tegen komen.” “Nee haha?”, lachte ze. Ook mijn vriend stelde ik ervan op de hoogte. Ik grapte wat af. “Lieverd, ik heb een meisje in m’n klas en het is maar beter dat jullie elkaar nooit tegen komen.” Je kon zijn ogen zien glinsteren.

Inmiddels twee jaar verder, werkt dat zelfde leuke meisje in de ZARA van Almere. Ze loopt daar parmantig rond in een sexy zwartkleurig ZARA uniform. “Ik werk hier nu”, vertelt ze enthousiast. En ook ik ben enthousiast over het feit dat ze in mijn woonplaats werkt. Almere is wat dat betreft een schoonheid rijker. Dat is goed voor ons stadsimago. Maar wel was ik even vergeten dat vriendlief haar nu elk moment tegen het lijf kon lopen.

Sterker nog, het was me volledig ontgaan. Samen met mijn vriend liep ik rond in de ZARA. Hoe we normaal onze eigen kant op gaan, besloten we juist vandaag samen te blijven. Daar stond ze. Met haar mooie krullen en ik met lange lokken die zo stijl waren als maar kon. We maakten een praatje en ze stelde zich zelfs voor aan mijn vriend. Nog steeds viel het kwartje niet bij mij. Nog steeds was ik vergeten dat die twee elkaar niet mogen ontmoeten.

Het kwartje viel al gauw. Want na ons bezoekje aan de winkelketen was het muisstil aan mijn linkerzijde. Mijn vriend was sprakeloos. Echter besloot hij toch een opmerking erin te gooien. “Uhh..”, begon hij. “Wie was dat meisje? Waar ken je haar van?” “Weet je nog toen ik je vertelde dat je een meisje absoluut nooit mocht tegenkomen? Dat is zojuist toch gebeurd.”

Vanaf die dag vindt meneer het geweldig om mee te slenteren over de damesafdeling, ongeacht drukte of tempo. Is hun ontmoeting toch nog voor een goed doel geweest.

8 reacties tot nu toe

 • Hey Jaimy!

  Ik las je blog en dacht “Ow nee, laat het niet waar zijn.” Maar jullie zijn nog gewoon samen, dus dat is goed!
  Mooie meid van de ZARA of niet, ik denk dat je vriend jou met je style haartjes toch het leukst vindt!
  Maaaarr laat hem maar voor de zekerheid niet alleen naar de ZARA gaan = P

  Let’s say dat elk nadeel ook echt een voordeel heeft! Weer een heel leuk Jaimy-verhaal!

  XOXO

  Comment door Niecy, February 17, 2010 om 10:11 am
 • Haahahhaha ik weet nog goed dat je me dat vertelde onder de les…is het toch gebeurd, terwijl het toen eigenlijk onmogelijk leek..;)

  Comment door Kimmie!!!!, February 17, 2010 om 12:08 pm
 • @ Niecy Hahaha ja joh ik win het toch wel hoor ;) Haha precies, ik ga altijd mee naar de ZARA!

  xx

  Comment door jamievalerie, February 17, 2010 om 3:35 pm
 • @ Kim Haha ja kleine wereld he!!

  Comment door jamievalerie, February 17, 2010 om 3:35 pm
 • Hihihi en toch ben jij leuker hoor! En dat weet Alain ook!

  Comment door Stefanie, February 17, 2010 om 10:44 pm
 • zolang hij maar niet vergeet dat jij de leukste bent ;)

  Comment door Danielle, February 18, 2010 om 2:54 pm
 • Hahahah leuk geschreven, ach aan het einde van de dag is-ie toch van jou ;)

  Comment door Sjaan, February 19, 2010 om 3:18 pm
 • die dame van de ZARA is zeker damn-hot… pfieuww…

  Comment door Ferra, March 31, 2010 om 3:43 pm

Plaats een reactie