Switch To Mobile Version

Fashionista's opgelet!

Natuurlijk ben je het al vanaf kleins af aan, maar de fashionista titel kun je nu officieel verdienen. Word Miss Ilovefashionnews 2010 door je meest stijlvolle foto op te sturen. Je verdient niet alleen de titel waar je jarenlang naar zit te smachten, maar ook een jaar lang gratis shoppen bij River Island!

Daar blijft het niet bij. Tevens ga je ervandoor met een citytrip richting fashionstad Londen en je krijgt een blog op ilovefashionnews.com. En dat alleen maar door je meest fashionable foto te uploaden! Bekijk snel waar je dat kunt doen.

FYI: op 15 februari vindt de finale plaats in Panama te Amsterdam onder het genot van een drankje. Uit de acht finalisten word jij wellicht uitgekozen!

www.ilovefashionnews.com

1 reactie tot nu toe

  • Wauw…

    Comment door Chinouk, January 21, 2010 om 1:52 pm

Plaats een reactie