Switch To Mobile Version

Column: Boys will be boys

Ken je dat? Je gaat om met een jongen die het meer van zijn innerlijk moet hebben dan van zijn uiterlijk. Je hebt het leuk met elkaar en plotseling wilt hij meer. Hij flirt te vaak, smeekt te vaak om aandacht en hangt zowat aan je lip. Pas op!

De mannetjes waar ik het over heb bezitten over een overkill aan addertjes onder het gras. Juist omdat ze het niet van hun looks moeten hebben, maken ze gebruik van hun vlotte babbel. Ze maken het hartstikke gezellig, vormen een luisterend oor en geven je het gevoel dat het tóch mogelijk is een beste vriend te hebben van het mannelijk geslacht zonder dat hij homo is.

Maar dan komt het moment dat je flink moet oppassen. De zogenaamde beste vriend had tóch stiekem wel wat foute intenties met jou. Hij wil meer van je! En laat dit ongemerkt ook kennen. Hij wilt plots iets te vaak afspreken. Dat zit niet pluis! Wil hij nu tóch ineens een relatie met je? Had je dan tóch te weinig back-off-seintjes gegeven? Nee joh! Dat zou hij toch nooit doen! Je vertrouwt hem. Hoewel meerdere vriendinnen je hebben gewaarschuwd.

Toch kun je er niet onderuit, boys will be boys. De ‘gewone’ man zal toch echt verliezen van de true gay friend. Want op een dag krijg je via via te horen dat je zogenaamde beste vriend wel degelijk verkeerde intenties met je had. Ook blijkt dat hij meerdere slachtoffers heeft en dat hij beweert dat jíj achter hem aan zat.

Het zou dan ook super zijn als het in het jaar 2026 de normaalste zaak van de wereld is om foute mannen die zich anders voor doen dan ze werkelijk zijn online aan te geven. Met foto uiteraard! Want op dit moment moeten we het hebben van ‘vrouwen onder elkaar’.

Wat mij betreft is het einde zoek geraakt. De mooie mannen zijn of homo of flierefluiters. En de mannen die niet moeders mooiste zijn maar gaan voor karakter, beschikken over de meest gewetenloze hidden agendas. Kent er iemand nog een goede gayfriend kandidaat?

5 reacties tot nu toe

 • Vraag me af over wie je het hebt ….?!

  Comment door Stefanie, December 2, 2009 om 6:24 pm
 • Ik mag wel van geluk spreken, mijn ”Cutie” is mijn beste maatje, lover én heeft de goede looks van buiten en binnen. Was dat maar voor iedereen zo…

  Comment door Mannie, December 4, 2009 om 10:40 am
 • Haha ja gelukkig is mijn vriend ook de beste die er is good looking and sweet, maar van mannelijke BFF’s moet ik voorlopig niks hebben ;)

  Comment door jamievalerie, December 6, 2009 om 11:26 pm
 • Ik heb al 6 jaar een bestfriend, een jongen
  we hebben niks met elkaar, en ook nooit een crush op elkaar
  gehad ook. hij is mn praatmaatje en dat zal altijd zo blijven, zo zieje maar weer. uitzonderingen zijn er altijd
  dus laat je vriendschap niet verpesten door een blog die beweerd dat je geen boy-bff kunt hebben!
  xoxo.

  Comment door Roxanne, February 23, 2010 om 12:58 pm
 • ik denk dat ik de beste optie heb gevonden! de ex! de jongen waar je toch te weinig voor voelde, maar waar je het zo gezellig mee had dat je in de war raakte of het liefde of vriendschap was. ik spreek mijn ex dagelijks en vertel hem alles en hij mij, zelfs over zijn huidige vriendin.

  Comment door Luna, January 19, 2011 om 10:12 pm

Plaats een reactie