Switch To Mobile Version

Shopping page week 42: Jamies Choice

Deze week heb ik het helemaal voor het zeggen in de shopping page. Zeven musthaves op een rij waarvoor je me ‘s nachts zeker weten wakker kunt maken. Check vooral even de Michael Kors handtas!


GA SNEL NAAR DE SHOPPING PAGE

 

shopping-page-week-42-add-verkleind

2 reacties tot nu toe

 • Hey Jamie,

  Ik heb een vraag. Als trouwe volger van jouw columns zie ik regelmatig leuke dingen van Topshop voorbij zien komen. Wij hebben deze winkel niet in Nederland dus vroeg ik me af hoe jij dingen daar besteld, met een credit card ofzo?

  Liefs,

  Tat.

  Comment door Tat., October 19, 2009 om 6:52 pm
 • Hi Tat!

  Inderdaad, ik stop erg veel Topshop-stuff in mijn shopping pagina’s. Je hebt zoals je al zei een creditcard nodig en je kunt volgens mij ook met Paypall betalen. Maar dat weet ik niet zeker. Jammer dat er geen iDeal mogelijk is he? Succes meid!

  xx
  Jamie

  Comment door jamievalerie, October 21, 2009 om 12:00 pm

Plaats een reactie