Switch To Mobile Version

Ook mannen zijn jaloers

Roan van X-Factor was aan de beurt om zijn performance neer te zetten. Ik zat op de bank met drie vrienden van mijn vriend en natuurlijk met mijn vriend zelf. Aan het begin van de show was er niks mis met Roan, maar toen ik eenmaal had laten weten hoe lekker ik Roan vind, mankeerde er ineens van alles aan de zoetsappige kanjer.

Vanwege het feit dat ik in het gezelschap van de jongens altijd moet aanhoren hoe lekker griet A is en hoe vreselijk mooie tieten griet B heeft, vond ik het noodzakelijk om mijn mening ook eens naar voren te laten komen. ‘Roan is zo perfect: hij is getint, kaal, heeft een lekkere lichaamsbouw dankzij z’n ex-voetbalcarrière, hij komt sympathiek over én hij kan goed zingen. Bovendien heeft hij negen van de tien keer een lekkere outfit aan. Kortom, helemaal mijn type!’

Roan kwam op en zong de eerste woorden van zijn lied. De bom barstte los: G. vond Roan dus echt niet knap, D. vond dat z’n hoofd was uitgerekt, A. vond zijn huid slecht en met z’n allen waren ze het erover eens dat ik dus absoluut geen smaak had en dat het bovendien een ‘belediging’ was tegenover mijn vriend. Hoe kon ik in hemelsnaam zo een jongen knap vinden? Het was een en al lachen gieren brullen geblazen, want Jamie viel op een ‘lelijkerd’.

Het einde van Roan’s nummer naderde en de boys gingen het afkraak rijtje nog eens af. Weer had Roan een rare vorm hoofd, weer was zijn huid slecht en weer was het belachelijk dat ik überhaupt zo een jongen knap kon vinden. Het was nu zo erg dat de jongens zelfs het gezicht probeerden na te bootsen. De handen werden strak tegen het hoofd gedrukt en zo trokken ze hun gezicht naar beneden. Met gevolg dat ze stuk voor stuk op een aapje leken. ‘Hahahahaha, ja zo ziet hij eruit, ja zo ziet hij eruit! Daar lijkt hij echt op!’, schreeuwde G. toen hij de gekke bek bezichtigde van K.

Frappant vond ik dat juist de bloedmooie Roan werd afgekraakt en dat de vreemde glimmende lederen broek van Luigiano ongedeerd bleef. Of dat Jamal nu ineens ‘heel goed en leuk’ bleek te zijn. En hoe jammer het toch was dat Rev & Ross er vorige week uit waren gestemd. Nee, Roan was volgens de vriendengroep qua looks en zang definitief de zwakste schakel.

Plotseling kreeg ik een flashback. D. beweerde namelijk een tijd geleden dat vrouwen andere vrouwen elkaar altijd afkraken. ‘Vrouwen vinden andere mooie vrouwen nooit knap. Ze kraken elkaar altijd af! Echt uit jaloezie!.’ Gek hoe dat toch soms kan omdraaien.

24 reacties tot nu toe

 • OOOOOH!

  Dit is zo herkendbaar hahahaha!
  ben blij dat je er een blog over hebt geschreven!

  haha XX

  Comment door Svenja, April 28, 2009 om 3:46 pm
 • Hahaha echt he!

  Comment door jamievalerie, April 28, 2009 om 4:18 pm
 • Die boys toch.. hahaha

  Comment door Stefanie, April 28, 2009 om 6:39 pm
 • owwwwwwwwwwwwwww..gaa je dit echt tegen ons gebruiken johh btjeeeeeeeee flauwww.. Jaimiee dit was vertrouwelijk. Je was vergeten te vermelden dat hij op I-Robot leek (die robots) whahahahaha

  Comment door D, April 28, 2009 om 11:32 pm
 • wahuahuahuahauh

  I-Robot!!!!

  Comment door Alain, April 29, 2009 om 6:44 am
 • Hahaha! Ik zie het gewoon helemaal voor me he.
  Ik zeg dat wordt a.s. vrijdag geen X-Factor voor jou ;)

  Comment door Michael, April 29, 2009 om 8:34 am
 • Hij is eruit :’(

  Comment door Jamie, May 2, 2009 om 3:45 pm
 • Weer erg leuk geschreven Jamie

  Comment door Vanessa, May 3, 2009 om 4:16 pm
 • Dankjewel!

  Comment door jamievalerie, May 3, 2009 om 6:09 pm
 • Als eerste!

  Wat kan jij toch leuk schrijven !!
  en je hebt een mooie site opgezet!

  helemaal toppie

  Groetjess

  Comment door Sergio, May 4, 2009 om 10:24 am
 • Thanks Sergio!!

  Comment door jamievalerie, May 4, 2009 om 10:56 am
 • Haha, echt te herkenbaar. Mijn vriend en zijn vrienden moeten ook altijd melden wanneer er een lekkere vrouw op tv is. Zelfs is me vriend alleen met mij, word ik er nog aan herinnerd. Maar zodra ik dit doe, komt er idd overal commentaar vandaan!

  Goed geschreven ;)

  Comment door Kim, May 6, 2009 om 11:51 am
 • haha leuK !

  Comment door Felicia, May 6, 2009 om 12:03 pm
 • Sorry maar roan is ook niet knap.. 2 much make-up! Het lijkt alsof ie uit een trilogie van ‘the mummy’ is gekropen.. Ennn hij had er sinds dag 1 moeten uitliggen! Oke na die meidengroep dan.. (Hij zong show na show vals, pas later leek t een beetje goed te komen) Hij is gwn eg nie beter dan rev ‘nd ros, irma en al die anderen waarvan het lot niet goedgezind was! Punt. Jamal is gewoon de ECHTE kanjer hiero sinds show 1..:D Schrijf ‘ns een column over hem!:p

  Comment door Naomi, May 6, 2009 om 2:10 pm
 • Naomi, hoe durf je de prachtige Roan (= als een griekse god) af te kraken? En niet zo een klein beetje ook?

  Pffffff jij zoekt echt ruzie hahaha

  Comment door jamievalerie, May 6, 2009 om 8:41 pm
 • Hahahaha, jaaa dat is zoooo! Jongens reageren precies zo op de knappe jongens! En helaas zijn wij meiden ook zo… Ik merk wel dat als een vrouw knap is en ook nog eens lief lijkt, dat ik helemaal niet erg vind als mijn vriend haar ook knap vindt. Maar o weee, als ze knap en (tja, hoe zal ik het zeggen) slutty en/of nep lijkt, dan vind ik het wel erg…

  Ach ja, zo hebben we allemaal wel wat :-)))

  Comment door Lana, May 7, 2009 om 1:33 pm
 • PS: Roan Rulessss!! :D

  Comment door Lana, May 7, 2009 om 1:34 pm
 • Hahahaha precies, Roan is een echt snoepje!

  Comment door jamievalerie, May 7, 2009 om 3:26 pm
 • hahahaha that’s just the way they are

  thanks!

  Comment door jamievalerie, May 10, 2009 om 6:16 pm
 • whahahaha

  dit is zo totaal waar…!
  vrienden van mij doen dit ook.
  een vriend van mij Chris en ik zijn dan weer net de soort van homo’s in de groep en praten meestal gezellig mee over hoe de mannetjes op tv eruit zien…!
  aangezien de vrouwen het zelfde doen als ik zeg, zo dat is nou echt een mooie vrouw.

  xxx

  Comment door mickey marchal, October 20, 2009 om 11:53 pm
 • Wat goed zeg! Dat heb ik nog nooit meegemaakt, je zou eens met ons moeten komen chillen ;) Kunnen we gewoon eerlijk oordelen over mannen als Wentworth Miller. By the way, over Wentworth Miller heb ik nog geen een man slecht horen praten. Behalve dat ik meteen hoor: “Oh maar hij is homo hoor.”

  xx!

  Comment door jamievalerie, October 21, 2009 om 12:04 pm
 • Beetje late-late reactie…Ten eerste Roan is een maatje van me…en zn huidskleur komt omdat hij een Molukse vadere heeft en een Hollandse moeder…Hij kon al van vroeger zingen…en die vrienden van je zijn zeker jaloers…hahah…Je hebt goede smaak…

  Leuke blogs schrijf je…ik ga je nu ook volgen op Twitter…

  doei2
  R.

  Comment door RaouL, April 13, 2010 om 1:56 am
 • Hahaha!! Geweldig hoe jij schrijft.. lees alles met veel plezier! Ga zo door!

  xx

  Comment door Charlotte, June 2, 2010 om 12:53 am
 • Die jongen is ECHT wel mooi!
  Echt grappig als mannen zo zijn.. En vrouwen kunnen andere vrouwen wel knap vinden en dit toe geven, tenminste ik wel =D

  Comment door beautista-sj, April 6, 2011 om 11:29 pm

Plaats een reactie