Switch To Mobile Version

Matthew Williamson voor Hennes & Mauritz

Na Comme des Garçons, Viktor & Rolf, Stella McCartney en Karl Lagerveld zal ook Matthew Williamson (37) er aan moeten geloven. De Engelse designer heeft een gehele collectie ontworpen voor modeketen Hennes & Mauritz.

De collectie wordt gekenmerkt door felle kleuren, drukke prints en leer. Matthew omschrijft de collectie als feestelijk en opbeurend. Hij liet zich inspireren door terug te kijken naar zijn werk van de afgelopen elf jaar. Onder andere filmster Lindsay Lohan flaneerde onlangs in een van Matthew’s designs.design-matthew-williamson

Matthew Williamson werd in 2004 door Elle benoemd als Designer of The Year en heeft in 2005 gewerkt als Creative Director voor Italiaans modemerk Emilio Pucci. Matthew opende in 2009 zijn eerste winkel in New York en zal binnenkort ook zijn deuren openen in zowel Dubai als Kuweit.

Vanaf donderdag 23 april is de collectie verkrijgbaar in de grote filialen van Hennes & Mauritz. www.hm.com

Plaats een reactie