Switch To Mobile Version

Cafe Moda opent webshop

De welbegeerde schoenenwinkel Café Moda opent haar deuren op internet, namelijk een webshop. Wat zo bijzonder is aan deze leuke webshop is dat je nooit en te nimmer verzendkosten hoeft te betalen. Je betaalt je nieuw paar schoenen via de online betaalwijze iDeal en retourneren is mogelijk.

Café Moda verkoopt betaalbaar en fashionable schoeisel. De trendy schoenenwinkel heeft momenteel vier filialen in Nederland en nu dan tevens een webshop. Café Moda haalt haar inspiratie uit modesteden als Londen, Milaan en Kopenhagen.

Zangeres eliZe is sinds kort het nieuw gezicht van het modemerk.

Sla snel je slag in het online shoppingparadijs van Café Moda!

elize-voor-cafe-moda1

1 reactie tot nu toe

  • Vette shit!

    Comment door Stefanie, April 8, 2009 om 8:43 pm

Plaats een reactie