Switch To Mobile Version

Diet file: Dag 6

Ik zit op de 58,8 kilo, in zes dagen. Dus ben ik nu geneigd zo te redeneren dat ik over drie weken dan vier kilo kwijt ben. Hoewel ik nog nooit zoveel mensen om me heen patat en sappige Turkse pizza’s heb zien eten, verloopt m’n dieet prima. Volhouden is the key.

Hoe ik dat doe, dat volhouden? Nou, telkens wanneer ik bijna een euro in de ‘muur’ heb gegooid om een grillburger in de wacht te slepen besef ik me ineens dat je nooit weet of Wentworth Miller ineens achter je staat met een geschrokken uitdrukking op z’n cuteface (zie bovenstaande afbeelding). Natuurlijk is hij zich dood geschrokken van mijn tankass en super love handles. Ik geef hem groot gelijk.

Volgende keer vertel ik over de mate waarin Sonja mij in haar macht heeft…

Plotseling woog ze 60 kilo en daarom is Jamie op dieet. Simpelweg omdat ze in de zomer alle ogen op haar gericht wil hebben op onder andere het strand. Volg hier hoe dat zich verkondigt.

febo-new-york1
Febo van New York

1 reactie tot nu toe

  • Super stuk haha…moest echt lachen om t Wentworth Miller gedeelte… wat is hij toch n lekkerding he;)!

    Comment door Dewz, March 7, 2010 om 5:23 pm

Plaats een reactie