Switch To Mobile Version

Autorai 2009: Het plan

Wat heb ik lang getwijfeld. Welke auto zal ik stelen op 11 april tijdens de Autorai in Amsterdam? Ga ik voor de starende blikken door een Maybach 57s te confisqueren, ga ik voor de eeuwige droom en jat ik een Mercedels CL klasse of zal ik genoegen nemen met een Volkswagen Scirocco?

Voor het eerst in m’n leven ga ik de Autorai bijwonen. En bij die gedachte kreeg ik acuut de neiging om me eens misselijk te misdragen. Ik wil namelijk een auto stelen. Waarom stelen? Nou, ik heb geen goede drugsdealer in de familie, zelf ben ik nog een arme student en de loterij werkt ook niet echt mee. Kortom, ik wil in een geile bak rijden zonder er ook maar iets aan uit te geven. Hooguit een entree kaartje.

Ik surfde naar de Autorai 2009 website en kwam erachter dat ik slechts 16 euro neer hoefde te leggen om mijn droomkar te bemachtigen. Geen geld toch? In een mum van tijd waren de kaarten besteld en kon ik continueren met het grandioze plan. Ik ga uiteraard niet alleen. Vriendlief gaat mee, maar ik zal er voor zorgen dat hij niet betrokken zal raken bij mijn roofactie.

Het meest gecompliceerde gedeelte was het gedeelte waar ik moest uitstippelen hoe ik de droomwagen eigen kon maken. Ik heb gedacht aan een valse bommelding, aan een gewapende overval en tevens aan rookbommen. Die drie opties vond ik toch ietwat riskant, dus heb ik ervoor gekozen om diep in de databanken te duiken en te ondervinden hoe je een goed beveiligde auto aan de praat krijgt. De optie die mij het meest werd aangeraden was het inhuren van een professional. Dat betekende nog wat extra centjes op tafel leggen om vet cool over straat te kunnen.

Mijn plan is top secret. Het enige wat ik kan verklappen is dat ik een professional heb ingehuurd en dat zijn achternaam rijmt op killer. Hij is ontzettend ervaren op het gebied van carjacking.

Zaterdag 11 april gaat het allemaal gebeuren: dan scheur ik of weg in een Mercedes of op de achterbank van een politieauto. Duim je voor me?

maybach-chanel

3 reacties tot nu toe

 • hahahaha jamie jamie
  ik dacht dat ik raar was maar jij ;)

  Comment door randy, March 24, 2009 om 11:34 am
 • En wie kom je als eerste halen dan?!

  Comment door Stefanie, March 24, 2009 om 11:52 am
 • hahaha ik ben heel vreemd ja :S

  En ik kom jou natuurlijk als EERSTE halen Steef! Wat dacht jij?!

  Comment door jamievalerie, March 24, 2009 om 11:55 am

Plaats een reactie